avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis auto

Buna ziua. Mi.a fost suspendat permisul o luna, am depus contestatie in urma careia am avut infatisare la tribunal sector 5 pe data de 02.11.16, sentinta am vazut.o pe net, respins... acum au trecut 30 de zile,nu am avut de gand sa fac apel pierdeam timpul si ma asteptam ca saptamana asta sa primesc instiintare ceva avand in vedere ca a trecut o saptamana de cand s.au scurs cele 30 de zile ...Iar prin aceasta sa vad cum procedez mai departe, cand predau permisul... nu cred ca ma pot duce asa fara o foaie ceva sa predau permisul doar ca stiu eu dupa net ca s.a respins. Si nici nu cred ca e normal sa stau asa cu permisul in buzunar sa risc alte belele.Cum trebuie procedat in cazul aceste ?Trebuie sa astept instiintarea?

Alte discuții în legătură

Predare permis de conducere AndreiDita1 AndreiDita1 Buna ziua! Am o mica mare nelamurire. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Am cerut in instanta anularea procesului verbal. In ... (vezi toată discuția)
Pot circula pana imi vine sentinta prin posta? remus05 remus05 Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi ... (vezi toată discuția)
Nr. de imatriculare scris gresit in p.v. Anonim174829 Anonim174829 Buna seara tuturor! Imi cer scuze pentru repost la aceasi intrebare! Am vazut ca mai sunt intrebari de genul, dar as prefera sa.mi descriu propia ... (vezi toată discuția)