avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Predare permis de conducere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Predare permis de conducere

Buna ziua! Am o mica mare nelamurire. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Am cerut in instanta anularea procesului verbal. In data de 24 s-a dat sentinta, si anume ca mi-a fost respinsa cererea de anulare a procesului verbal. Stiu ca in termen de 30 de zile pot contesta hotararea dar nu vreau sa fac asta. Intrebarea mea ar fi, cum trebuie sa procedez la predarea permisului. Astept sa treaca cele 30 de zile in care pot contesta si mai apoi in termen de 15 zile sa il predau? Sau astept sa primesc acasa instiintare (am auzit un zvon ca nu se mai trimit ). Va multumesc foarte mult !!
Cel mai recent răspuns: AndreiDita1 , utilizator 19:37, 28 Februarie 2017
Buna ziua,
Mergeti la judecatorie, declarati ca renuntati la calea de atac si dupa legalizarea sentintei mergeti si predati permisul cu o copie de pe sentinta.
Si la judecătorie pot merge in termen de 30 de zile sau cat mai repede? Ideea e ca mai am nevoie de permis doua săptămâni si îmi e teama ca după sa nu mi se prelungească suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire retinere permis klaudiu85 klaudiu85 In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Sentinta plangere contraventionala comunicata- cand predau permisul? danypopica danypopica Buna ziua! Am primit acasa in scris \\\\"Sentinta civila\\\\" la o plangere contraventionala (catre INSP de Politie, mi-au luat permisul la trecerea de ... (vezi toată discuția)