In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a venit acasa nici o instiintare prin care trebuie sa predau permisul.Am fost la Politia rutiera de unde domiciliez (cluj napoca) si au spus ca figurez cu sentinta data de Judecatoria Baia Mare din 13.04 si ca mi-a fost prelungita data de retinere cu inca 30 de zile(total 60) pe motiv ca nu am predat permisul in termen de 15 zile.Politistul de la ghiseu mi-a spus sa merg la Judecatorie si sa cer sentinta si sa merg la politia Baia Mare si sa cer sa-mi recunoasca data de la care am cerut sentinta pt a nu mi se prelungi cu inca 30 de zile.Se poate proceda astfel?Daca nu predau permisul numai la sfarsitul acestei luni mi se mai prelungeste perioada de retinere?
daca nu ati predat permisul in termen de 15 zile de la pronuntare, se prelungeste perioada de suspendare cu inca 30 de zile.
credeti ca daca mergeti la judecatorie si cereti sentinta, v-o da? termenul de redactare e de 30 de zile minim, orice ati face.
nu cred ca exista cale prin care sa impiedicati prelungirea suspendarii.
O sa vi se prelungeasca retinerea pana predati permisul si daca va mai si gaseste la volan cu permisul suspendat va infundati si mai tare. Va sfatuiesc sa mergeti sa-l predati cat mai repede.