avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal contraventie

Buna ziua.Am primit de la politie suspendarea permisului pe 60 de zile.Am facut intampinare la judecatorie si am avut 2 infatisari ultima pe 1.02.Pe data de 7.03 am primit raspuns de la judecatorie nefavorabil pt mine.Mai trebuie sa primesc ceva hartii,nu se mentioneaza ca trebuie sa predau permisul in 15 zile.Daca nu l-am dus se mai adauga inca 30 de zile ? Si la politie cand predau permisul trebuie si actele de la judecatorie pt ca nu le mai am.Ce pot face?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:12, 6 Aprilie 2019
Buna ziua,
Permisul se preda in 15 zile de la ramanerea definitiva a sentintei.
Cu sentinta pe care ati primit-o de la judecatorie si cu o taxa de timbru judiciar, mergeti la grefa judecatoriei si o legalizati.
Cu actele respective si cu permisul mergeti la politie si predati-l.
Daca intarziati va va fi retinut inca 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise de conducere amariutei amariutei am fost in tara in august si nu am acordat prioritate la un pieton.m_au oprit si mi_au suspendat permisul pe 30 zile.am facut recurs dar am pierdut.acum sunt ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu In anul 2010 am fost filmat de MCV ca nu am acordat prioritate de trecere la doi pietoni fapt pentru care cei de la rutiera mi-au retinut permisul de ... (vezi toată discuția)
Prelungire retinere permis klaudiu85 klaudiu85 In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a ... (vezi toată discuția)