avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... permise de conducere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

permise de conducere

am fost in tara in august si nu am acordat prioritate la un pieton.m_au oprit si mi_au suspendat permisul pe 30 zile.am facut recurs dar am pierdut.acum sunt in afara si nu a venit anca anstiintarea de predare a permisului.ce pot sa fac daca sunt in strainatate cand trebuie sa il predau?mie imi trebuie la serviciu ca sunt sofer pe camion.va rog sa imi dati o idee.multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:24, 8 Iunie 2011
Nu veti primi instiintarte , ci trebuie sa-l predati imediat dupa ramanedrea irevocabila a sentintei ,Altfel figurati ca circulati fara permis.
Ar trebui sa solicitati de la judecatoria unde s-a disputat cauza un certificat de grefa si sa-l duceti la politie unde sa predati si permisul ca altfel vi se prelungeste suspendarea cu inca 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere la nivel cu cale ferata mariorica mariorica Buna ziua, Am avut permisul retinut pe 3 luni si amenda de 540 ron pe motiv ca nu am acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferata, nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa, hotarare irevocabila fbaflorin fbaflorin Buna...acum ceva timp am depus o plangere la judecatorie impotriva unui proces verbal de constatare(amenda 740 si permis suspendat 30 zile). La judecatorie s-a ... (vezi toată discuția)
Cu permisul suspendat? adriano88 adriano88 efectuam o depasire peste linia continua am fost filmat , de catre politisti oprit imediat ,sanctionat cu luarea permisului pe 30 zile dar permisul nu il aveam ... (vezi toată discuția)