avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Vreau sa-l dau in judecata pe tatal copilului pt ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Vreau sa-l dau in judecata pe tatal copilului pt recunoastere ea copilului cine va plati acest test daca il cer

Am ramas gravida tatal copilului nu vrea sal recunoastem daca cer test de paternitate cn il va plati si cheltuielile de judecata
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:40, 7 Decembrie 2016
Dvs. veti plati toate cheltuielile de judecata pana la solutionarea litigiului, urmand ca, in cazul in care veti castiga procesul, sa recuperati aceste cheltuieli de la tatal copilului.
Dupa ce nasteti il veti putea sa il actionati in judecata pt stabilirea paternitatii.
Trebui sa faceti dovada ca ati avut o relatie in perioada preconceptiei copilului ca instanta sa incuviinteze testul adn.

Ati postat gresit sau chiar sunteti in strainatate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate BobocAlina BobocAlina Buna,fratele meu a fost in Germania si dupa o perioada s-a intors si a fost anuntat ca va fi tatic. El nu recunoaste copilul, e posibil ca statul sa-i impuna ... (vezi toată discuția)
Cand pot face testul de paternitate? Oanadombos Oanadombos Buna seara,am trăit în concubinaj cu tatăl fetiței mele timp de 4 ani jumate,relația s-a deteriorat în timpul sarcini ceea ce a dus si la despărțire, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma confrunt cu o problema probabil intalnita de multi ... MariusSima98 MariusSima98 buna ziua ma comfrunt cu o problema probabil intalnita de multi dintre noi . Am avut o relatie de 1 luna 2 cu o femei ea a ramas gravida .cert este ca femeia ... (vezi toată discuția)