avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neplata taxa de timbru judiciar, consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neplata taxa de timbru judiciar, consecinte

Buna ziua,
Sunt reclamanta intr-o cauza de evacuare pe procedura speciala.
Paratul a depus intampinare si cerere reconventionala la dosar, fara sa plateasca taxa de timbru.
Instanta a amanat procesul pana plateste taxa de timbru.
Intrebare: Ce se intampla daca nu plateste pana la termen taxa de timbru solicitata de instanta, se va amana iar procesul, tinand cont ca este vorba de procedura speciala ?
Cel mai recent răspuns: MMgg , utilizator 11:26, 8 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã soluția ”dezînvestire” în acest caz? maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori sa stiu ce inseamna urmatoarele ,,concluzii\\" intr-un proces care nu a fost inca judecat,proces pentru partaj. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pentru o cerere reconventionala teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti -tot caut in codul civil si legea 146/1997 si nu sunt lamurita.: 1.O cerere reconventionala se taxeaza-se percepe taxa ... (vezi toată discuția)
Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)