avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru ... partial
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru ... partial

Am titlu de propietate pt 1200 mp teren intravilan + constructie( imobil - cu autorizatie de constructie), taxe si impozite platite la zi .
Am intreprins demersuri pentru intocmire cadastru; iar in urma analizei cererii lucrarea cadastrala a fost stopata pentru o suprapunere de 200mp teren-curte ( alt propietar )

Intrebare
-pot solicita cadastru partial pentru 1000mp din cei 1200mp ?
-pentru diferenta de 200 de mp pot, ulterior sa fac alte diligente ( amiabil cu vecin) sau exista posibilitatea sa pierd suprafata neintabulata.

Alte discuții în legătură

Cadastru ... partial spm spm Am titlu de propietate pt 1200 mp, constructie( imobil - cu autorizatie de constructie), taxe si impozite platite la zi . Am intreprins demersuri pentru ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte lauryss lauryss daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)
Teren intravilan cu vecinatate drum/ulita adrian_patrascu adrian_patrascu Buna ziua! Detin un teren intravilan in suprafata totala de 2900 mp,din care 2100 mp teren arabil si 800 mp curti si constructii!Problema mea este ... (vezi toată discuția)