avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru ... partial
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru ... partial

Am titlu de propietate pt 1200 mp teren intravilan + constructie( imobil - cu autorizatie de constructie), taxe si impozite platite la zi .
Am intreprins demersuri pentru intocmire cadastru; iar in urma analizei cererii lucrarea cadastrala a fost stopata pentru o suprapunere de 200mp teren-curte ( alt propietar )

Intrebare
-pot solicita cadastru partial pentru 1000mp din cei 1200mp ?
-pentru diferenta de 200 de mp pot, ulterior sa fac alte diligente ( amiabil cu vecin) sau exista posibilitatea sa pierd suprafata neintabulata.

Alte discuții în legătură

Cadastru ... partial spm spm Am titlu de propietate pt 1200 mp, constructie( imobil - cu autorizatie de constructie), taxe si impozite platite la zi . Am intreprins demersuri pentru ... (vezi toată discuția)
Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cu vecinatate drum/ulita adrian_patrascu adrian_patrascu Buna ziua! Detin un teren intravilan in suprafata totala de 2900 mp,din care 2100 mp teren arabil si 800 mp curti si constructii!Problema mea este ... (vezi toată discuția)