Multumesc pentru raspuns!Tocmai de aceea n-am inchis acea portiune,pentru a nu intra in ilegalitate!Dar ce se intampla daca,sa presupunem,ca terenul pe care il am in documente,la efectuarea cadastrului si masuratorilor,se suprapune exact peste acea portiune de ulita?
Din punctul meu de vedere,daca masuratorile ar demonstra faptul ca am mai putin teren in natura decat suprafetele trecute in Titlul de propietate,iar diferenta de teren ar fi exact acea suprafata amintita mai sus,mi s-ar parea normal si legal sa il pot inchide,din moment ce se platesc impozite pentru acea suprafata!
In plus,ceilalti vecini ai ulitei s-au ocupat portiuni din acea ulita dupa bunul plac,si am toate motivele sa cred,ca nu au fost facute legal,mai ales ca in acea comuna faace cam fiecare ce vrea,nu se fac controale,deci nu au stres!cum spuneam ulita a avut o latime considerabila,aproximativ 20 m ,iar in prezent are aproximativ cam 5 m!
Si totusi,cum s-au facut masuratorile pentru acel teren daca la OCPI nu exista in arhive nici urma de cadastru/CF pe numele bunicii?
Multumesc anticipat!