avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat prenuptial fara radiografie pulmonara ,e ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat prenuptial fara radiografie pulmonara ,e bun?

mi s-a eliberat certificatul prenuptial de catre medicul de familie dupa ce am efectuat doar vdrl(negativ,ok)si cam de 1 an -1an si jumatate am efectuat un rx toracic(fara probleme)iar dansul mi-a zis ca testul pt HIV/SIDA si radiografia pulmonara sunt optionale.Credeti ca mi se va primii certificatul prenuptial?trebuie atasate si buletinele de analize medicale?in plus la ultima cifra din nr de carte de identitate apare zero foarte ingrosat (probabil ar fi scris alta cifra!!!)Se va depune la primaria cluj Napoca... sunt f ingrijorata.Multumesc ,

Alte discuții în legătură

Casatorie, analize luizaluize luizaluize Doresc sa ma casatoresc,as vrea sa stiu ce analize trebuiesc facute,exista vreo lege ?multumesc (vezi toată discuția)
Obligativitate examen rediologic casatorie miruna_smoleanu miruna_smoleanu Buna ziua, Ma intereseaza daca exista vreo lege in care se mentioneaza faptul ca examenul la plamani nu mai este obligatoriu pentru casatorie si pentru ... (vezi toată discuția)
Pot redeschide un proces penal? alexandru_z alexandru_z Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, ... (vezi toată discuția)