avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot redeschide un proces penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot redeschide un proces penal?

Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, apoi politistul care a cercetat cazul i-a favorizat pe inculpati si prin aranjamente au facut ca judecatorul de camera preliminara sa imi respinga cererea. Au trecut aproape trei ani de atunci. alte persoane au continuat abuzurile la adresa mea, mi-au ascuns bolile, si acum acestea au evoluat extrem de mult. Cred ca o sa mor in timp scurt. As putea sa redeschid procesul tinand cont ca starea mea de sanatate s-a agravat din cauza lor si a celor care i-au acoperit?
Cel mai recent răspuns: alexandru_z , utilizator 19:22, 1 Iunie 2019
nu
Și dacă e doar clasat? La fel? Nu exista nici un motiv de redeschidere in practica? Pentru fapta de corupție?
Cum sa spun: din 2011 pana acuma aveati timp sa cereti o a doua parere si o a treia parere si o a patra parere, altor medici. In loc sa va tineti de plangeri penale mai bine ati fi fost consultat de alti medici.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2019
tgeorgescu, utilizator
Deja este vrăjeală, v-a pus cineva să comentați? Daca nu cunoașteți toată situația ar trebui sa va abțineți de la astfel de răspunsuri care în opinia mea favorizează coruptia. Am fost la multi medici, toți au mințit și în prezent mint și dumneavoastră prin răspuns păreți pe o mana cu ei. Eu am pus o întrebare și în loc să răspundeți faceți reproșuri nedovedite și neadevarate
Motivati corupția și abuzurile cu imposibilitatea mea de a lupta cu crima organizata

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala!!! soareraa soareraa In 1995 in timpul stagiului militar m-am imbolnavit in penultima luna de armata adica in timpul unei misiuni am cazut pe burta si mi sa rupt filmul concluzie ... (vezi toată discuția)