avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot redeschide un proces penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot redeschide un proces penal?

Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, apoi politistul care a cercetat cazul i-a favorizat pe inculpati si prin aranjamente au facut ca judecatorul de camera preliminara sa imi respinga cererea. Au trecut aproape trei ani de atunci. alte persoane au continuat abuzurile la adresa mea, mi-au ascuns bolile, si acum acestea au evoluat extrem de mult. Cred ca o sa mor in timp scurt. As putea sa redeschid procesul tinand cont ca starea mea de sanatate s-a agravat din cauza lor si a celor care i-au acoperit?
Cel mai recent răspuns: alexandru_z , utilizator 19:22, 1 Iunie 2019
Medicul nu mi a dat antibiotic și nici un medicament ținând cont că lăsat o sursa de infecție in mine. Tubul de dren nu avea nici un efect daca era închis mi am luat singur antibiotice de la farmacie, m a dus cineva cu mașina acasă. După vreo 30 de ore m am întors la medic sa îmi scoată tubul de dren. Mi a răspuns că întâi să fac radiografie și apoi dacă e cazul îl scoate. Am făcut radiografie, un medic de la urgenta mica zis că dacă nu mă interneze pot muri. M am internat înapoi, 2 zile nu a venit nimeni la patul meu. Nu mi au dat nici medicamente, nimic. După 48 de ore am oprit eu medici pe coridor și le am povestit situația mea. M au trimis la terapie intensivă unde mi au aspirat plămânul câteva ore. Dimineața a venit chirurgul care a spus că tubul de dren este înfundat, că trebuie să îl schimbe. M a dus Intr o sala unde eram doar eu și cu el. A început să introducă un tub mai gros că primul, am simțit cum tubul întâlnește un balon pe care îl sparge. Nici nu am ajuns înapoi în salon că mi s a făcut rău. Mi se aduna aerul sub omoplat și trebuia să îl împing in apa încordând mușchii. Mă simțeam tot mai răi, au apărut dureri în toată partea dreapta. Am cerut de la mama o foaie și un pix și am scris o plângere. Am trimis o la politie, medicul care era de gardă incerca sa o convingă să nu mearga, sa stea langa mine, sa îmi aducă ceaiuri, că dimineața mă trimite în Cluj Napoca.
Dimineața au tras de timp 8 ore, pe motiv că nu era ambulanța, au falsificat actele medicale, chirurgul a venit la mine sa îmi zică că repicientul de plastic in care era capătul tubului de dren este pe inventar, că nu mi l poate lăsa și că îmi închide tubul de dren că rezist și așa până în Cluj napoca. I am raspuns că în cazul asta pun capătul tubului Intr o sticla cu apa. Era a doua tentativa de omor pe care o făcea medicul. Am ajuns în situația că nu mă puteam întinde pe targă de durere, am mers ghemuit până în Cluj. Ei au mințit în actul medical că ies in stare ameliorat. In Cluj prietenul lui, un alt medic, mi a zis că trebuie să mă opereze sa coase gaura din plămân. M am trezit după vreo 24 de ore cu doua tuburi de dren pe care mi le a scos in ziua aia și ziua urmatoare., Când mi a cerut să părăsesc spitalul. Pe biletul de ieșire din spital a scris iese in stare vindecat. Nici nu mi a zis că mi a tăiat din plămân. Nu eram vindecat nici chirurgical, cât despre cauza pneumotoraxului, au mințit. Nu au investigat bolile pulmonare nu mi au făcut nici macar analize de sânge. M a trimis la medicul de familie. Medicul de familie mina zis că nu e treabă ei să mă panseze, nici să mă ia în evidență, sa merg acasă, că tatăl ei a murit de aceeași boala.
Am fost la mai multi medici pneumologi, toți m au mințit că s vindecat. Că respir mai bine că și ei. Nu conta cum obosesc, cum transpir, că am dureri, toți efectuau spirometria care o făceau intenționat greșit. Ziceau că rezultatul e normal, nu i interesa că rezultatul asta nu avea cum să fie bun cu atâtea suferințe pulmonare. In proces mi ai făcut o expertiză pe care nu am văzut o. Deși aveam multe simptome și de boli cardiace, nu au vrut să mă interneze, nici să îmi dea trimitere la cardiologie. In schimb ma diagnosticau psihiatric, exact ca și dumneavoastră. Am ajuns în situația în care eu am nevoie de transplant de plamani și de inima și ei refuza in continuare să mă interneze sau să facă investigații. Am ajuns sa nu mai pot face curățenie și mâncare, obosesc la o simpla aplecare și ei zic că pot face orice efort. Se pot vedea înregistrări audio cu ei pe Facebook și YouTube. Am trimis petiții la trei ministere dar refuza sa le rezolve.
Am fost așa de vindecat, încât din cauza bolilor pulmonare mi s a distrus și inima. Am făcut și hipertensiune pulmonara. M au împiedicat să mă pensionez intentionat și m au lăsat fără tratament și asigurare medicala. astfel că am fost nevoit să fac eforturi mari, ceea ce mi a grăbit și evoluția bolilor nesupravegheate și netratate. Medicii mă urau că am depus 3 plângeribpenale împotriva unui medic prins mai târziu cu luare de mita.,care mai târziu a fost condamnat la închisoare. Dar probabil știți dumneavoastră tot adevărul....de incercati să mă faceți bolnav psihic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala!!! soareraa soareraa In 1995 in timpul stagiului militar m-am imbolnavit in penultima luna de armata adica in timpul unei misiuni am cazut pe burta si mi sa rupt filmul concluzie ... (vezi toată discuția)