avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prezentarea Cazului Bună seara .in data de 31.01.2025 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prezentarea Cazului Bună seara .in data de 31.01.2025 a fost ...

Prezentarea Cazului
Bună seara .in data de 31.01.2025 a fost transferat de la boli infecțioase Dealu Mare Târgoviște la Secția de chirurgie toracică Pacientul B.A , pentru o intervenție chirurgicală (i-s-a pus o drenă pentru a curăța infecția de la plămâni ) nu am fost înștiințat cu privire la acest transfer și intervenție chirurgicală eu fiind aparținătorul domnulu B.A care era și într-o stare de sănătate precoce .aflând ulterior de la pacient telefonic ca a fost transferat și operat neștiind cauza operației . L-am vizitat în ziua următoare 01.02.2025 am încercat să aflu detalii despre acest transfer și operația făcute am primit detalii minore cu privire la operație. deoarece medicul era liber . In următoare zile am încercat să luăm legătura cu medicul despre stare de sănătate a pacientului am sunt în cadrul secției chirurgie toracică mi-s-a spus următoarele citez: Doamna Doctor este la un congres sau Doamna Doctor este liber , are în grija alți pacienți și nu puteți vorbi cu dumneaei . La data de 6.02 .2025 încercam să sunăm telefonic Pacientul și nu ne răspunde , sunăm în cadrul secție chirurgie toracică în jurul orelor 9:00 -12:00 se răspunde într-un final la telefon si ni-se comunica citez :*O Domnul B.A este bine mersi doarme* , după câte ore încercăm să sunăm din nou în cadrul secție chirurgie toracică după mai multe ore de sunat eu si sora pacientului și lipsa răspunsului la telefon în jurul orei 19:00 ne răspunde cineva de data asta foarte amabil și neanunțat ca Domnul B. Aeste în stare critică la terapie intensivă de la orele dimineți survenind si decesul ulterior la ora 20:30 . Am și suspiciunea ca ora decesului a fost mult mai devreme pentru ca m-au anunțat la ora 21:00 ca pacientul. A decedat la ora 20:30 și să nu mai mă duc să îl vizitez ca îl duc la morgă (eu eram în drum spre spital când am aflat ca starea sa e critică )
Întrebarea nr 1 este : nu trebuia să stea 2 ore în spital după ora morți ?
Între nr :2 DE CE mi-au dat informați false cu privire la satarea de sănătate a pacientului
Între nr :3 Dc nu ne-au răspuns la telefon
Între nr 4 mai pot cere o deshumare a decedatului pentru o autopsie în vederea orei decesului și condițiile decesului
Între nr5 : ce costuri ar trebui sa suport pentru o așa autopsie și dacă se poate face cu o alata comise nu cea a spitalului cum este procedura ?
Intr6 dacă starea sa era precoce nu trebuia să fiu și eu informat ca va surveni o intervenție si va fi mutat in alt spital? Menționez ca eu eram aparținătorul Pacientului cu toate datele necesare : nr de telefon nume și prenume grad de in rudenie
Menționez ca nu am dovezi în acest sens doar dacă se scot convorbirile telefonice cu secția de chirurgie
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Pmi94, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de a avea copii dupa documentele medicale ale unui pacient decedat in spital roxaP roxaP Mi se pare absurd articolul 21 din legea 46/2003 care spune ca: [i]Art. 21 Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, ... (vezi toată discuția)
Se poate la colegiul medicilor fara autopsie adisal adisal Sotia mea a decedat clar de trombembolie dupa o operatie artrostopica nu am facut autopsia clara fiind cauza decesului .Acum vreau sa trimit actele la Colegiul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a decedat în spital, de coronavirus, la ... popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Tatăl meu a decedat în spital, de coronavirus, la secția UPU a spitalului județean Buzau, unde a stat tot timpul internat, fizic. Se pare ca ... (vezi toată discuția)