avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu am primit citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nu am primit citatie

am proces saptamana asta dar inca nu am primit citatie ,stiu data cand e procesul , pot pune o cerere de judecare in lipsa ?
-va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kenzzo , utilizator 15:19, 14 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu ati primit citatia prin posta cu dovada comunicarii la dosarul instantei, nu aveti obligatia procedurala de a solicita amanarea judecarii cauzei.
pai nu cer amanarea judecarii si doar sa depun cerere de judecare in lipsa dar nu ati inteles dumneavoastra bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala mariaba mariaba Mi-a fost ridicata masina parcata intr-o zona discutabila in ce priveste legalitatea. Am achitat taxele de recuperare a masinii si amenda. Am facut ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie helpdr helpdr buna dimineata, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns : intr-un proces civil am primit o citatie de la judecatorie emisa pe data de 11 mai pentru 28 octombrie ... (vezi toată discuția)