avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PROBLEME LA INMATRICULAREA AUTO GERMANIA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PROBLEME LA INMATRICULAREA AUTO GERMANIA

Buna ziua,am probleme la inmatricularea unui auto sh din europa .Am facut rar-ul am platit taxa mediu asig obligatorie am facut dosarul pentru inmatriculare am fost l-am depus platit chitanta nr negru si urma sa-mi dea numerele dar cu stupoare am aflat dupa ce am asteptat 2-3 ore ca imi mai trebuie o hirtie din germania mentionez ca am depus la dosar brif mare ,mic act vinzare cump germania si al meu cu cel care a cumparat-o de la un autohaus.Masina a fost bagata pe european car`s deliveri si fac drumuri pentru nr provizorii .Mentionez ca nu doreau sa-mi elibereze nici nr provizorii si m-am dus la sef serviciu unde am fost informat ca acel act nu se elibereaza de autoritatile germane la radiere masina parasind teritoriul acelei tari cu brifurile si contractul de cumparare ceea ce mi-a spus si omul de la care am luat masina.Va multumesc ca imi cititi acest text si sper sa gasesc o rezolvare caci m-am simtit umilit de birocratia noastra.Acum am numere provizorii la luna xeroxez dosarul depus si car maculatura autoritatilor romane.

Alte discuții în legătură

Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere auto stelianus stelianus am cumparat o masina di germania am demarat procedura de inmatriculare am obtinut in septembrie primul rind de nr provizorii intrucit la rar este aglomerat a ... (vezi toată discuția)