avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare 90 de zile peris auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare 90 de zile peris auto

De 45 zile am permisul suspendat pentru 90 de zile, pentru depasirea vitezei.
Pentru ca suspendarea a survenit ca urmare a repetarii faptei dupa mai putin de 3 ani ( au trecut "doar" 2 ani si 11 luni !!! = ghinion, cum ar zice cineva), nu pot beneficia de reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile.
Intrebarea mea este: trebuie sa dau testul 13 din 15 ? ( Politia zice ca nu trebuie)
Pe forum exista parerea cuiva ( din 2015) conform careia as putea beneficia de reducere la 60 de zile suspendare ( ??? asa o fi?) daca sustin testul, precum si mentiunea ca daca nu dau testul 13 din 15, perioada de suspendare se prelungeste la 120 de zile.
Care este adevarul ?
Multumesc anticipat pentru indrumari
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2016
Vladimir53, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamurit de situatie marius2580 marius2580 am si eu o nelamurire.in saptamana mare anul acesta am avut permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile pe fondul neacordari de prioritate la pietoni.am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere pasmangiu pasmangiu Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o alcoolemie de 0.03 in jud Prahova pentru o perioada de 90 zile. Am depus contestatie la tribunal ... (vezi toată discuția)