avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 2 septembrie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 2 septembrie

Au fost lansate medalii:
- consultantul lunii (se face o medie a rating-ului obtinut zilnic de utilizator in luna resp)
- utilizatorul lunii (se face un total al aplauzelor primite de la alti utilizatori in luna resp)
- cumparator de servicii Avocatnet.ro (am considerat ca merita sa ne premiem clientii)

In viitor, vom explica mai clar pentru care luni se acorda medaliile de consultantul si utilizatorul lunii.

Daca sistemul prinde, o sa dezvoltam si mai mult numarul de medalii acordate, astfel incat acestea sa acopere un numar mai mare de activitati Avocatnet.ro.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 19:00, 3 Septembrie 2009
Consider ca initiativa este buna si va da rezultate.Felicitari !
Hmmmm....am primit si eu medalii.....ce tare sunt;).
Poate ne explica Alin si ce reprezinta exact aceste medalii.....sunt de mai multe culori si nu stiu exact ce reprezinta fiecare.
Oricum, felicitari tuturor medaliatilor, dar si celor care luna aceasta nu le-au obtinut....=D>=D>=D>
2007_rozi a scris:

Hmmmm....am primit si eu medalii.....ce tare sunt;).
Poate ne explica Alin si ce reprezinta exact aceste medalii.....sunt de mai multe culori si nu stiu exact ce reprezinta fiecare.
Oricum, felicitari tuturor medaliatilor, dar si celor care luna aceasta nu le-au obtinut....=D>=D>=D>

Mai multe detalii apar daca pozitionati mouse-ul deasupra medaliei... si mai multe detalii vor veni in curand :)
Multumesc pentru lamurire.....
Si pentru administratori : =D>=D>=D>
E placut sa fii apreciat :)
:bow:

si sa poti sa te bucuri :yeah:

si sa ramai o echipa :vishenka:

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)