avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzarea de articole din garderoba personala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzarea de articole din garderoba personala

Buna ziua!

Vanzarea de haine si incaltaminte utilizate, din dulapul personal, catre persoane fizice, prin intermediul site-urilor de mica publicitate sau grupuri de vanzari pe Facebook, sunt supuse Legii 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare?
Adica, daca eu am cumparat dintr-un magazin o bluza, o pijama, sa spunem, pentru copii, cu un personaj Disney, am voie sa il vand ulterior la mica publicitate sau nu? Am voie sa pun poza cu hainuta, in care se vede si personajul, sau nu? Sau am voie sa precizez ca e marca Disney sau este interzis?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:47, 15 Decembrie 2016
Daca nu e marfa contrafacuta si nu o faceti in volum comercial, aveti dreptul sa vindeti bunuri fizice care va apartin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin haine firma popescuadrianacatalina popescuadrianacatalina sunt interesata sa cumpar haine de firma din diferite tari si sa mi infiintez magazin in romania.De exemplu haine de la Diesel,Kelvin Klein,Zara,H&M,Miss Sixty ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)