avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon in bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon in bloc nou

Bloc predat in iunie anul curent si un proprietar si-a inchis balconul fara sa aibe macar aprobarea asociatiei de proprietari. Ce face Asociatia in aceasta situatie?
Cui ma adresez pentru rezolvarea imediata a problemei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 11:39, 16 Decembrie 2016
Buna ziua,
Pentru inchiderea balconului nu este necesara aprobarea Asociatiei de Proprietari.
~ Conținut șters la cerere ~
Interventiile la fatada unui condominiu se fac cu acordul asociatiei fiind parte comuna.
Asociatia poate apela la Disciplina in Constructii din subordinea Politiei Locale pentru rezolvarea problemei in cazul in care sunt abateri cu privire la incadrea in cromatica imobilului, dimensiuni, solutie tehnica adoptata etc.
~ Conținut șters la cerere ~
Cui ma adresez pentru rezolvarea imediata a problemei.

Nu prea reusim sa identificam exact care e aceea.
E o cladire speciala sau de ce e problema ca si-a inchis balconul? s-a angajat prin contract sa nu o faca ?

Alte discuții în legătură

Balcon cu sticla mata spre vecin Teo.ionita Teo.ionita Buna seara ! Am achizitionat o casa care are un balcon spre curtea vecinului: balconul terminandu-se chiar la limita de proprietate. Acesta era inchis cu ... (vezi toată discuția)
Mi-am montat rulouri de plastic pentru protecția balconului dar administrația blocului îmi cere să le dau jos. este aceasta o îngrădire a dreptului de a dispune de proprietate? Ana Curca Ana Curca Mi-am inchis balconul (destul de mare) cu rulouri transparente din plastic tratate UV, pentu a ma proteja de vremea rea (vant si zapada) pe perioada iernii, ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter MartinRed MartinRed Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc. Initial nu am avut balcon, dar dupa N autorizatii si drumuri au reusit parintii mei sa faca tot ce trebuia si am ... (vezi toată discuția)