avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Societate comerciala / beneficiar curs formare ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Societate comerciala / beneficiar curs formare profesionala

Buna ziua,

1. societatea a contractat o firma de formare profesionala si a organizat niste cursuri de calificare pentru un numar de salariati. A suportat toate cheltuielile, a pus la dispozitie toata logistica necesara etc. Care sunt drepturile societatii ca principal beneficiar al serviciului de formare profesionala? In acest moment, furnizorul spune ca nu are dreptul:
- sa ne comunice notele,
- sa ne dea, pt dosarul sariatului, copie dupa teste,
- ne-a comunicat ca vor elibera certificatele de calificare, salariatilor implicati.

2. Examenele s-au sustinut in mai multe serii. La o anumita serie, societatea detine dovezi clare si fara dubiu ca notarea la proba grila nu a fost facuta in mod corect si doreste sa se reia examenul. Care sunt pasii legali necesari pentru a face acest lucru, va rog?
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
Elena_Denisa, utilizator

Alte discuții în legătură

Cursuri interne de calificare profesionala S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 In cadrul societatii se organizeaza cursuri interne de calificare profesionala(sunt prezentate de catre un formator intern numit de angajator),mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Diploma suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care un trainer de vanzari sustine cateva ore (are diploma de formator, insa actioneaza si ca angajat al unei societati ce ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca (programatori) EliaMih EliaMih Buna ziua, Am citit ca fiecare firma poate organiza in interiorul firmei cursuri de calificare profesionala pentru salaritii proprii. Aceasta firma nefiind ... (vezi toată discuția)