avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Cum se acorda vechimea in italia daca s-a lucrat pe ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Cum se acorda vechimea in italia daca s-a lucrat pe baza de contract?

Buna ziua,

Doresc sa stiu ce este necesar de adus la dosarul de pensionare al unei doamne care a lucrat in Italia pe baza de contract de munca, aproximativ 3 ani-pentru a se adauga la cotizatia existenta din activitatile de la locurile de munca anterioare pe teritoriul Constantei.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)
Pensionare dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Referitor la faptul ca Legea pensiilor 263 , a fost modificata in 2014 , as dori sa-mi raspundeti la problema pe care eu o sa vo expun. - Am ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie in italia ContSters297674 ContSters297674 Buna ziua, Tatal meu are in prezent aproximativ 10 ani de munca in Italia iar 26 de ani lucrati in Romania din care 2 ani la categoria I de munca iar restul ... (vezi toată discuția)