avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta pentru recalculare pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta pentru recalculare pensie

Buna ziua,

Aveti un model de adeverinta pentru recalcularea pensiei? Se poate folosi modelul de adeverinta de vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 16 Decembrie 2016
Eu am folosit modelul de care vorbiti si mi-au recalculate pensia, in situatia in care am continuat activitatea dupa pensionarea la limita de varsta.
Depinde ce doriti sa fie mentionata in acea adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie anca.d anca.d Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: o colega si-a depus dosarul de pensionare anticipata anul trecut si a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii dupa emiterea deciziei de pensionare Kamil Lucian Kamil Lucian Buna ziua Vreau sa pun in discutie cazul meu atipic si doresc indrumarea d-stra -->M-am angajat in luna oct.1961 si lucrez de atunci pana in prezent la ... (vezi toată discuția)