avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Posibila amenda vama postala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Posibila amenda vama postala

Buna ziua, e prima data cand cumpar ceva prin din state non ue si am o nelamurire am comandat din china un telefon a ajuns totul bine. am primit acasa de la posta un bilet sa ma prezint sa ridic acel colet,m am dus cu buletinul si acea hartie de la posta dar nu am avut factura la mine care oricum era la un pret mai mic decat valoarea reala a coletului care e de 140 euro, la vama am luat coletul si m au pus sa declar valoarea eu am scris suma data de chinez care e de 50 euro nu cea care am platito. Astfel am platit un tva mai mic, ulterior am aflat ca pot fi sanctionat pt asta. As vrea sa stiu daca pot primi amenda in perioada urmatoare...

Alte discuții în legătură

Retinere colet in vama... este posibil? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa comand multe produse cosmetice si de ingrijirea personala... circa 1000 produse. Suntem 10 colege si pt a nu achzitiona separat, am ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)