avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa complementara se poate modifica in apel?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa complementara se poate modifica in apel?

Buna ziua,

In cazul unui apel, pe langa pedeapsa principala, se poate modifica pedeapsa complementara?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lunamia , utilizator 11:03, 17 Decembrie 2016
Buna ziua,
Da!
Buna seara,

Chiar si alineatul care interzice parasirea Romaniei?
Multumesc!
Rejudecand instanţa de apel poate da o nouă apreciere probelor, se poate dispune inclusiv achitarea.
Trebuie sa retineti si ca instanţa de apel nu poate crea o situaţie mai grea pentru cel care a declarat apel.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo posibilitate pentru a parasi tara? Al Bundy Al Bundy In baza art. 67 alin. 1 Cp cu referire la art. 68 alin. 1 Cp aplica inculpatului pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii drepturilor prev. la art. 66 ... (vezi toată discuția)
Ultima instanta. aurpoze aurpoze Buna ziua am si eu o intrebare pentru avocatii sau o alta persoana care este dispusa sa ma ajute in problema mea . Mai exact am primt o serie de pedepese si ... (vezi toată discuția)
Neagravarea situatiei in propriul apel daniel03 daniel03 Buna ziua, am fost condamnat la instanta de fond la 3 ani si 4 luni de inchisoare in regim de detentie pentru tentativa de omor. Mi s-au retinut circumstante ... (vezi toată discuția)