avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensie anticipata suspendata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensie anticipata suspendata

Buna ziua.
Mama mea a depus in oct 2016 dosarul pt pensie anticipata avand toate conditiile indeplinite(varsta si anii de cotizare).
Decizia suspenda pensia conform art 114 din legea 263/2010 alin 1 lit b pentru situatiile prevazute la articolul 6 alin 1 punct I,II sau IV.Ce inseamna asta?
Mentioneaz ca mama este recasatorita in italia iar la dosar are depus atat actul de divort cat si cel de casatorie.In italia nu realizeaza venituri din munca prestata.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas RoibuA RoibuA Buna ziua am si eu o intrebare:tatăl meu a decedat acum 18 ani iar mai tarziu mama mea s-a recăsătorit adică acum 10 ani divortand la 6 luni după si ... (vezi toată discuția)
Reducere penalitati pensionare anticipata partiala danctinpog danctinpog Daca am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in noiembrie 2015 , dar nu am intrerupt activitatea , pot beneficia de reducerea penalitatilor conform ... (vezi toată discuția)
Referitor iesire la pensie mari29 mari29 Buna seara. Mama mea este nascuta in 22.10.1958. Angajata din oct. 1977 pana in 01.11.2009, la care probabil ca se aduna si perioada de somaj. In urma cu 2 ... (vezi toată discuția)