avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... cazierul judiciar necesar la inscrierea in Registrul ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

cazierul judiciar necesar la inscrierea in Registrul Operatorilor Intracomunitari

daca am 2 condamnari cu suspendare in Romania si doresc un cazier judiciar necesar la inscrierea in Registrul Operatorilor Intracomunitari , ma afecteaza la obtinerea acestuia?
va rog informatii suplimentare
cu respect

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoana juridica straina bvr bvr Buna ziua! Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari ContSters22096 ContSters22096 pentru inscrierea in ac registru a unei SA este necesar si cazierul persoanei juridice sau doar cele ale administratorilor? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar administrator persoana juridica caprice caprice Buna ziua, pentru inscrierea in Registrul operatorilor intracomunitari se cere caertificatul de cazier judiciar al administratorului. Daca administratorul este ... (vezi toată discuția)