avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebari privind sustinatorul legal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebari privind sustinatorul legal

Buna seara, as avea si eu nevoie de niste informatii. De cine sunt numiti sustinatorii legali si in baza caror documente ? Daca legea reglementeaza o varsta pana la care sustinatorii legali pot fi numiti ? Multumesc anticipat ! Rog sa se mute subiectul intr-o alta categorie daca s-a pus gresit.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2016
Traian22, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua,tatăl meu a decedat într-un accident rutier la vârsta ... Nicu14723 Nicu14723 Bună ziua,tatăl meu a decedat într-un accident rutier la vârsta de 61 de ani anul trecut și era pensionare pe caz de boală, întrebarea e când ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma, pensionat anticipat, mai poate ridica ... elena cailean elena cailean Administrator de firma, pensionat anticipat, mai poate ridica dividendele dupa primirea deciziei de pensionare anticipata? (vezi toată discuția)
Conditii acordare subventie la angajarea unei persoane care mai are aproape 3 ani pana la pensie Costinel Burca Costinel Burca As dori sa stiu si eu care este legea care mai reglementeaza acordarea subventiei la angajarea unei persoane care mai are aproape 3 ani pana sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)