avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism la un cetatean strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism la un cetatean strain

Un cumparator, cetatean strain, doreste sa imi cumpere autoturismul personal.
Intrebare
In baza contractului de vanzare cumparare, imi pot scoate masina de la fisc si o pot radia imediat de la politie? sau trebuie sa astept documente care sa ateste ca a fost inmatriculata in tara respectiva.

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta iar dupa doi ani fiscul imi cere sa platesc impozitul silviu87 silviu87 buna seara. acum doi ani si jumatate am vandut un autoturism, care era inregistrat doar la fisc pe numele meu, nu si la politie, unui alt cetatean dintr-un ... (vezi toată discuția)