avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Nu mi da asigurarea de la masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nu mi da asigurarea de la masina

Buna ziua , in urma unui accident de circulatie cu víctime, l au gasit vinovat ( din primele cercetari ) pe celalalt sofer care a intrat pe contra sens si ne a lovit frontal , urmand sa i se faca dosar penal . El nu s a prezentat sa declare atunci cand a fost citat , politia nu a apucat sa i ia asigurarea sau nu o avea la el cand s a produs accidentului , nu stiu . Cert este ca soferul nu vrea sa mi dea asigurarea cu toate ca politia l a sunat si i a spus sa aduca asigurarea . Este posibil sa astepte pana la treminarea procesului ? Poate sa faca asta , din moment ce din primele cercetari l au gasit vinovat ?
Cel mai recent răspuns: Maria Adi , utilizator 18:37, 18 Decembrie 2016
Politia avea obligatia sa depuna in dosar toate documentele, inclusiv polita RCA.
In cazul in care stiti numarul autoturismului, puteti afla daca are polita RCA valabil si la ce societate de asigurare. Oricum pana nu se termina cercetarea dosarului, prin care se va afla si vinovatul, nu aveti cum sa deschideti dosar de dauna, deoarece societatile de asigurare nu a sa faca nici un demers pana nu stiu 100% vinovatia.

Succes.
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2016
Admin, administrator
Multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ... fara stabilirea vinovatului! puturos puturos Buna ziua! Am avut un accident in data de 8 Martie destul de stupid. Stationam in afara carosabilului, asteptand sa patrund pe o strada principala. Din partea ... (vezi toată discuția)
Investigatii suplimentare rca lord_costin lord_costin As dori si eu o informatie in legatura cu un dosar de dauna la o firma RCA. Dupa accident am fost la politie am dat declaratii, politistul de acolo l-a dat pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)