avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Cu câte zile înainte de împlinerea a doi ani de către copil, trebuie să se întoarcă părintele aflat în CIC la serviciu pentru a primi stimulent?
60 zile lucratoare sau calendaristice ?
pe data de 11.03.2016 copilul implineste 2 ani
multumesc
Cel mai recent răspuns: dutuolivia , utilizator 15:32, 19 Decembrie 2016
Pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani, parintele trebuie sa revina la locul de munca cu cel puțin 60 zile - sunt zile calendaristice - înainte de finalizarea concediului, respectiv înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani.

In speta, trebuie sa revina inainte de data de 11.01.2017.
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc
O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu din cic IoanaSpulber IoanaSpulber Hristos a înviat! As vrea sa va intreb cand trebuie sa revin la munca din CIC pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana împlinește copilul 3 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia Gelardina Gelardina La cat timp trebuie sa revin la lucru pentru a beneficia de cei 600 ron in cazul unui copil??? Daca revin dupa ce copilul face un an , adica la un an și 3 ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stavageo stavageo Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de stimulentul de insertie.Pentru a beneficia de acesta trebuie sa revin la serviciu cu 60 de zile inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)