avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Solicitare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Solicitare indemnizatie crestere copil

Ma numesc Cristina locuiesc in Dej, pe data de 20/12/2015 am nascut un baiat,cu veche lege nu indeplineam conditiile pentru a solicita indemnizatia de crestere copil.Mentionez ca in perioada NOV.2005-NOV.2015 am lucrat si cotizat in alt stat membru UE(SPANIA). Ultimul meu loc de munca a fost in MADRID din 04/10/2013-20/05/2015 dupa aceasta perioada am beneficiat de somaj pana la data de 29/11/2015.Am nascut in tara si aici suntem stabiliti acum.Din data de 01/04/2016 lucrez in tara legal.Firma la care lucrez din motive economice va desfiinta anumite posturi printre care si al meu...
DORESC SA SOLICIT INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL PE PERIOADA RAMASA. Am fost informata ca pot solicita...
Va rog sa ma lamuriti care sunt procedurile de urmat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Sunt Cristiana o mamica care a nascut pe 20.12.2015 in Dej(Cluj).Din anul 2006 pana in 2015 am lucrat in Spania.In oct-nov. 2015 am deciz sa ne ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara AndronacheIonica AndronacheIonica Buna ziua.Sunt femeie,nascuta la 20/05/1955.Din cartea mea de munca rezulta urmatoarele:28/02/1973-01/08/1994 am lucrat ca tesatoare din care 15ani 7luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru tata ciprydvd ciprydvd Buna ziua, am o intrebare putin complicata si la orce ghiseu am fost toti mau lasat raspunsul cu intrebari la care nu am nici eu raspuns. Sotia a nascut pe 29 ... (vezi toată discuția)