acum ceva timp insemnand pe 14.06 anul curent, o soferita mi-a lovit motocicleta parcata, ea incercand sa iasa din parcare. Mi-a spart carenajul mi-a rupt o oglinda in fine...dupa o mica cearta cu ea...a plecat fara sa imi dea asigurarea auto. Dupa ceva timp a venit sotul ei si a sarit la bataie ca cum mi-am permis sa o fac proasta pe nevasta-sa....in fine...m-am dus am depus plangere penala pentru el si am fost si la politia rutiera pentru a declara accidentul. Totul s-a petrecut la locul meu de munca unde exista si camere si intreg incidentul a fost filmat. Acum cateva zile a venit la firma o adresa de la judecatoria sector 2 cum ca doresc filmarile in vederea solutionarii cauzei civile avand ca obiect plangere contraventionala. Am primit si acasa plic sa ma prezint pe data respectiva la tribunal. Inregistrarile le avem si le-am trimis catre persoanele avizate. La ce sa ma astept sau ce ar trebui sa fac? Multumesc
Sa va angajati un avocat. Este posibil ca partea adversa sa-si fi angajat avocat iar daca nu aveti un aparator exista posibilitatea posibil, cum se spune, sa muriti cu dreptatea in mana si sa fiti bun de plata!
Daca ati depus plangere nu ati fost chemat la audieri de catre politie/procuror?
nu am fost chemat. Am primit citatie pentru a ma duce la respectivul proces. Ea a constestat aamenda respectiva si cum ca nu ar fi facut accidentul iar totul este surprins de camerele supraveghere ale magazinului iar aceste inregistrari au fost trimise la judecatorie de catre firma la care lucrez.si sa fiu bun de plata de ce? cand ea a cauzat accidentul si ea mi-a avariat mie motocicleta. Multumesc