avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Cupon de SICOMED
Discuție deschisă în Bursa de valori

Cupon de SICOMED

:(
am scris mai sus....
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:27, 20 Decembrie 2016
Va referiti la certificatele de proprietate? "Despagubiri" nu se dau ci doar dividente si asta numai in cazul in care firma a fost profitabila.
Trebuie sa contactati Depozitarul Central (www.depozitarulcentral.ro) s
da,despre dividente era vorba! multumesc pt raspuns
Pentru a va ridica dividendele cuvenite de la firma Zentiva (fosta Sicomed) doar pe ultimii 3 ani, caci cele mai vechi le-ati pierdut, va rog sa citi la [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar dan_petrescu_68 dan_petrescu_68 cand a fost marea privatizare am obtinut un nr. de certificate la sicomed s,a,.dupa un timp am primit o scrisoare unde mi se facea o oferta de rascumparare ... (vezi toată discuția)
Valorificare certificat actionar sicomed florinl67 florinl67 Detin un certificat de actionar eliberat in 1996 pentru fosta SICOMED Bucuresti (actuala Zentiva), echivalentul a 222 actiuni. As dori sa stiu daca si cum pot ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar iry1 iry1 Buna ziua, Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea ... (vezi toată discuția)