avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie privata in CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie privata in CIC

Am fost in concediu ingrijire copil. Am primit scrisoare de la aviva, pt pensia privata in care ma anunta cat am in cont, si din care rezulta ca in lunile in care am fost in CIC este suma 0, este normal? multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:34, 4 Septembrie 2009
În perioada cât eşti în concediu de creştere a copilului primeşti o indemnizaţie, nu un salariu. Acesta din urmă este suspendat. În consecinţă, nu a fost virata cotizatia pentru pensia privata .
Se poate plati personal la Fondul de pensii respectiv.
Vreti sa spuneti ca pe perioada CIC nu beneficiem de pensie? Eu stiam ca si in perioada aceea toate sunt ca si cum ai lucra.Multumesc
Faceti niste confuzii.
Intradevar perioada CIC este asimilata stagiului la pensia de stat.

Dar nu are nici-o legatura cu pensia privata.

la care pensie privata va referiti: la pensia privata obligatorie sau la cea facultativa?
Daca este vorba de o pensie facultativa, puteti vira banii personal.
Ma refer la pensia privata obligatorie

Alte discuții în legătură

Pentru perioada concediului de crestere a copilului ccc voi eneficia de contrbutia la fondurile de pensii public si privat? irimih irimih Buna ziua. In perioadele august 2007-august 2010 si august 2012-februarie 2015 am beneficiat de concediu pentru cresterea copilului si implicit si de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copil georgecu georgecu buna ziua! va rog foarte mult sa ma clarificati cu o problema! iau indemnizatie de crestere copil din iulie 2005, datorite faptului ca baietelul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere manolescu matei manolescu matei perioada in care ma aflu in concediu pntr cresterea copilului adica perioada aceea de doi ani se socoteste vechime pe carnet (vezi toată discuția)