avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolvabilitate persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolvabilitate persoana fizica

buna ziua ,

in anul 2014 am fost declarat de catre ANAF insolvabil , datorita faptului ca am avut o societatea care in urma unui proces a ramas cu datorii catre stat si mi-au fost imputate chiar mie ( din patrimoniul personal )
intrebarile mele sunt :
care este perioada in care aceste datorii se vor prescrie de la momentul intrarii in insolvabilitate?
daca in 2016 dosarul mi-a fost trecut din evidenta separata in evidenta curenta , datorita faptului ca , sustin ce de la ANAF m-au gasit realizand venituri in luna aprilie 2015 ,mai exact sustin ei ca au fost raportate venituri de la societatea la care am fost angajat ultima data in luna aprilie 2015 ....desi cei de la acesta societatele ( conf.solicitarii primite de la ANAF ) au raspuns printr-o adresa oficila ca la societatea lor nu am mai obtinut venit inainte februarie 2014 ( inainte de a fi declarat insolvabil ) .
credeti ca as putea sa le solicit celor de la ANAF sa imi treaca din nou dosarul in evidenta separata si perioada de insolvabilitate si sa mentina periodata declarata intial insolvabil, adica 2014 ?
in tot acest timp nu am dobandit bunuri imobile si mobile si venituri .
cei de la ANAF sustin ca , conf.legii m-ar putea trece din nou in evidenta separata , dar cu o noua perioda de prescritie ( din cate stiu 5 ani ).
ced pot face in acest sens ?

multumesc !

Alte discuții în legătură

Insolvabilitate persoana fizica anttonnio anttonnio buna ziua , in anul 2014 am fost declarat de catre ANAF insolvabil , datorita faptului ca am avut o societatea care in urma unui proces a ramas cu datorii ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoria unei persoane fizice catre anaf? Adrian1483 Adrian1483 Daca se stabileste ca o persoana fizica are de plata o suma de bani catre o institutie, iar aceasta preda creanta de recuperat in sarcina ANAF, ce se poate ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. valy01 valy01 Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)