avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Societate comerciala radiata- creante pf
Discuție deschisă în Executare silită

Societate comerciala radiata- creante pf

buna ziua ,

pana in 2009 am detinut o firma care ulterior in 2010 a fost radiata .
din urma acestei societati am ramas cu datorii care in urma unui proces intentat de ANAF , au fost transferate catre mine ca si pf.
in acets monmet sunt declarat insolvabil de catre ANAF , iar intrebarile mele sunt urmatorele :
daca firma a fost radiata inca din 2010 exista vreo sansa ca sa scap de aceste datorii care mi-au fost transferate catre pf ?

multumesc !

Alte discuții în legătură

Radiere firma din oficiu? cornel_t12 cornel_t12 Detin o societate deschisa in anul 2008 (iunie). De cand a fost deschisa, societatea nu a avut nici o factura de venit, numai cheltuieli este usor pe minus ( - ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate persoana fizica anttonnio anttonnio buna ziua , in anul 2014 am fost declarat de catre ANAF insolvabil , datorita faptului ca am avut o societatea care in urma unui proces a ramas cu datorii ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate persoana fizica anttonnio anttonnio buna ziua , in anul 2014 am fost declarat de catre ANAF insolvabil , datorita faptului ca am avut o societatea care in urma unui proces a ramas cu datorii ... (vezi toată discuția)