avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire Impozit pe cladire,bolnav de cancer
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire Impozit pe cladire,bolnav de cancer

Buna seara!
Mama mea este bolnava de cancer,nu a fost operata,din cauza,ca are metastaze multiple,a facut Radioterapie,iar acum urmeaza un tratament hormonal.
As vrea sa stiu daca are dreptul la scutirea impozitului pe cladire si teren,daca da,unde trebuie sa ma inregistrez si de ce documente am nevoie.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie handicap bolnav cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna seara. mama este bolnava de cancer mamar. a facut si chimioterapie si radioterapie si operata. as dori sa stiu daca are drept la o pensie de boala sau ... (vezi toată discuția)
Acoperire credit restant de către asigurator in urma decesului titularului de credit ALMA75 ALMA75 Buna ziua, In data de 16 august soțului meu i s-a făcut rău si am chemat ambulanta, care l-a transporta la spitalul județean Argeș. După 72 de ore in ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Cdefghi Cdefghi Buna seara. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer prostatic in vara anului trecut. S-a operat si, intre timp, am aflat ca si-ar putea face o pensie de ... (vezi toată discuția)