avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie handicap bolnav cancer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie handicap bolnav cancer

buna seara. mama este bolnava de cancer mamar. a facut si chimioterapie si radioterapie si operata. as dori sa stiu daca are drept la o pensie de boala sau handicap. daca da, conform carei legi si cui trebuie sa ma adresez.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maria Munteanu , Avocat 22:17, 1 Octombrie 2014
buna seara,

in primul rand, imi pare sincer rau pentru tragedia prin care treceti, insa sper totusi sa-si revina sau sa-i fie mai bine mamei dvs.

in al doilea rand, vedeti aici - www.avocatnet.ro/content/for...

+ mai cautati pe google si pe avocatnet, mai sunt si alte completari pe acest subiect (de ex eu am cautat dupa "pensie cancer" si am gasit o serie de rezultate).

multa sanatate, curaj si speranta!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2014
Maria Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata, recuperare fond bolnav de cancer oltiemoke oltiemoke ma numesc emoke am 40 de ani si am cancer mamar si altele din 2008 as avea o intrebare am cotizat la pensia privata mai multi ani acuma sint pensionarande ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru bolnavii de cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna ziua. marius ma numesc. mama a fost diagnosticata cu cancer mamar, gr. 3. am auzit ca are dreptul la o pensie de invaliditate. as vrea sa stiu unde ... (vezi toată discuția)
Sistarea pensiei de invaliditate nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si sufar de limfom malign non hodgkin cu celula mare b, motiv pentru care sunt pensionat pe caz de boala gr 2, si as ... (vezi toată discuția)