avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata, recuperare fond bolnav de cancer
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata, recuperare fond bolnav de cancer

ma numesc emoke am 40 de ani si am cancer mamar si altele din 2008 as avea o intrebare am cotizat la pensia privata mai multi ani acuma sint pensionarande boala gradul1 revizuibil si handicap tot gradul1 as vrea sa recuperez banii de la pensia privata suma fiind frumusica si as putea folosii la tratamente pina mai traiesc ce se poate face,mam interesat si mi sa spus ca pot recupera banii numai daca o sa am de la expertiza o hirtie care arata ca cancerul meu este irevizuibil si definitiv ma intreb cu cancerul asta o sa mai fiu sanatoasa ceea ce nu cred si banii recuperati as putea folosi acum va multumesc si va doresc sanatate
Cel mai recent răspuns: oltiemoke , utilizator 14:59, 24 Mai 2015
Suma acumulata in contul participantului la fondul de pensii administrate privat se va putea plati in situatia in care acesta beneficiaza de pensie de invaliditate de gradul I sau II, asa cum se prevede in Norma Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 7/2015 privind utilizarea activului personal net al participantului la un fond de pensii administrat privat. Insa numai daca este vorba de invaliditati care afecteaza definitiv capacitatea de munca.

Detalii: www.avocatnet.ro/content/art...
va multumesc pentru raspuns si va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala oltiemoke oltiemoke buna ziua sint bolnava de cancer carcinom mamar stadiul 3a[tin2] operat chimiotratat,iradiat,determinari cerebrale si osoase ma-u pus in pensie de invaliditate ... (vezi toată discuția)
Pensie privata mitrachenicolae72@yahoo mitrachenicolae72@yahoo Buna ziua,ma numesc Mitrache Nicolae sunt participant la fondul de pensie privata BCR,am iesit la pensie invaliditate,g 2, revizuibil,cand zi in ce conditii ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că ... Cancel Alous Cancel Alous Bună ziua! La tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că suma acumulată în contul pilonului 2 de pensie,se poate retrage integral în cazul ... (vezi toată discuția)