avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! La tv,chiar specialiști în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! La tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că ...

Bună ziua! La tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că suma acumulată în contul pilonului 2 de pensie,se poate retrage integral în cazul pensionarilor de invaliditate definitivă,indiferent de gradul de invaliditate.Administratorul fondului de pensie privată,spune că se restituie aceea sumă acumulată,numai pensionarilor de invaliditate permanentă,încadrați în gradele 1,și 2,nu și 3.Mă poate lumina cineva,vă rog?Logic ar fi ceea ce afirmă administratorul de fond de pensie,dar poate legiuitorii au legiferat așa cum s-a afirmat în spațiul public.Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cancel Alous , utilizator 12:30, 30 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Geanina Sophia Geanina Sophia Unde pot depune cererea pentru retragerea din sistemul privat de pensii Pilot 2 și totodată să-mi retrag banii ? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Bună ziua am o întrebare am certificat de handicap grad 2 și ... Lucian40 Lucian40 Bună ziua Am o întrebare Am certificat de handicap grad 2 și nu mai lucrez de câtva ani Mai exact problema cu auzul. Am contribuit la pensia privata ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)