Buna ziua, am cumparat in urma cu 2 ani un teren pt a ne construii o casa. Am facut proiectul si am luat toate autorizatiile necesare, in momentul cand am facut masuratorile pentru a incepe constructia casei, am descoperit ca vecinul si-a pus gardul pe terenul nostru, luandu-ne astfel 65 de cm din teren si are construita si o anexa si un put pe terenul nostru. Am discutat cu el, a recunoscut ca a stiut ca face pe terenul nostru dar a zis ca merge. Am amplasat casa lasand distanta de 1m intre noi si vecini pt ca nu avem geam pe partea lor ( iar dansii au geam pe partea noastra si nu respecta distanta, acestia avand 2m cu tot cu cei 65 de cm ai nostrii) . Problema este ca din cauza lipsei de spatiu, nu s-a facut izolatia demisolului bine pe partea cu vecinii si am tot demisolul inundat, trebuie sa il refac si din cauza lor nu mai imi ramane spatiu intre casa si gard si imi este frica , ca nu voi lua receptia cand va fi gata casa. Am depus plangere la primarie, au fost instintati ca trebuie sa demoleze anexa si sa isi mute gardul, acum asteptam. Intrebarea mea este : ce trebuie sa fac daca nu vor sa mute? Va multumesc