avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicare legea 209/2016
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicare legea 209/2016

Vă rog spuneți-mi dacă Legea 209/2016 are norme de aplicare și dacă se aplică intr-adevar de la 01.01.2017 ?
Cel mai recent răspuns: Marioara Neagota , utilizator 13:55, 21 Decembrie 2016
Legea va intra in vigoare la 1 ianuarie 2017, iar In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, Ministerul Finantelor Publice, cu consultarea Bancii Nationale a Romaniei, modifica in mod corespunzator normele metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 250/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu numerar catre o persoana fizica lidiao lidiao Buna ziua, am cumparat o rampa de la o pres, fizica pe baza de contract vanzare cumparare in valoare de 7.000 lei cu numerar. Este posibil? (vezi toată discuția)
Subventie de la ajofm pentru absolventi ani355 ani355 Bună ziua, Vă rog să-mi indicaţi de unde pot descărca formularele privind stimularea angajatorilor pentru încadrarea în muncă a absolvenţilor ... (vezi toată discuția)
Platile cu cardul - legea 250 / 2003 boogieboogie boogieboogie Buna ziua, Doresc sa aflu ce demersuri pot efectua impotriva unei institutii publice, sau unei companii aflate in subordinea acesteia, care nu respecta ... (vezi toată discuția)