avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Sunt in concediu medical din data de 05.09.2016. Am fost operat de hernie de disc. Am trecut de cele 90 de zile de concediu medical. Am avut CM inainte de operatie 45 de zile dupa care mi ss dat concediu cit am fost internat plus in continuare ina acum cu prelungire pina la data de 01.02.2017. De cit concediu mai pot benificia in continuare pentru recuperare. Ce venit trebuie sa iau la un salariu minim pe economie la CM cu 75 la suta?

Alte discuții în legătură

Concediu medical marcelaL marcelaL Buna Va rog sa ma ajutati Eu am concefiu medical dupa o operatie de hernie de dic .in decembrie am avut 90 zile si a trebiit sa merg la comisie. Mi-au mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Pirvulescu Florentina Pirvulescu Florentina Am fost operată pe 23 octombrie de hernie de disc și stenoza canal spinal ,am primit concediu până pe 15 noiembrie cine imi prelungește cm după aceea si ... (vezi toată discuția)
Concediul medical antonio123 antonio123 CONCEDIUL MEDICAL cum se calculeaza pe zii se pun si sambetele si duminicile,7 zile mia dat medicul de familie concediu in care am fost 4 zile internat in ... (vezi toată discuția)