avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Am fost operată pe 23 octombrie de hernie de disc și stenoza canal spinal ,am primit concediu până pe 15 noiembrie cine imi prelungește cm după aceea si la cât m-ai am dreptul dacă am avut inca 30 de zile de cm anul acesta pană la operație, pana sa stabilit că trebuie operatie?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical Vasile Dragan Vasile Dragan Sunt in concediu medical din data de 05.09.2016. Am fost operat de hernie de disc. Am trecut de cele 90 de zile de concediu medical. Am avut CM inainte de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical marcelaL marcelaL Buna Va rog sa ma ajutati Eu am concefiu medical dupa o operatie de hernie de dic .in decembrie am avut 90 zile si a trebiit sa merg la comisie. Mi-au mai ... (vezi toată discuția)
La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez de concediu medical? misu77 misu77 Sunt operat de hernie de disc.Am beneficiat de maximul de zile pentru incapacitate temporara de munca(273 zie).M-am intors la munca de 4 luni.Acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)