avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare baza CM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare baza CM

Buna ziua,

Am o nelamurire in legatura cu baza concediului medical: am o persoana care mi-a adus 3 concedii medicale pt 3 luni (fara nicio zi de inrerupere intre ele): prima luna este un concediu medical initial, in luna 2 este concediu medical in continuare (eliberate de aceeasi unitate), iar pentru cea de-a treia luna am iar un concediu initial (eliberat de o alta unitate medicala , cu un alt cod de diagnostic). Intrebarea mea este : toate cele 3 concedii medicale au aceeasi baza de calcul sau doar primele 2, cel de-al treilea avand o alta baza (adica ultimele 6 luni, inclusiv si cele 2 luni in care a avut concediu medical)#-o#-o#-o
Astept urgent un raspuns
Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical 75% din 75% anaia anaia Am fost spitalizat 3 luni apoi am primit concediu medical tot initial desi nu am zile lucrate sau alt concediu intre spitalizare si acum recuperare . Va rog ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical irina_marieta irina_marieta Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)
Certificate medicale Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat initial AAAAA pt. 30.09. se elibereaza alt medical, in continuarea lui AAAAA intre 01.10 - 02.10., si altul intre 03.10-23.10 in ... (vezi toată discuția)