avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit Belgia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit Belgia

Sunt rezident in Belgia si am in pfa in Romania sunt obligat sa declar venitul pe pfa in Belgia?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:53, 27 Decembrie 2016
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa inregistrata in romania,cu venituri exclusiv din strainatate ,unde plateste taxe? ilie_a64 ilie_a64 Fiul meu are un PFA,servicii de inginerie si de 3 ani veniturile le obtine exclusiv din Belgia.Toate taxele le-a platit in Romania.Acum insa ,la reinnoirea ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)
Statut de independent in strainatate, pot plati impozit pe venit in romania dupa 4 luni? natyvanilla natyvanilla Buna ziua, As dori sa stiu daca pot sa platesc impozitul pe venit in Romania, in urmatoarea situatie: Din Martie 2016 am statut de independent (am un nr de ... (vezi toată discuția)