avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am facut test de paternitate la iml si nu sunt tatal .La judecatoria din Baia Mare am primit motivarea cu desfacerea casatoriei din culpa comuna, Am facut recurs la Tribunalul din Baia Mare si tot acelasi raspus. Am avut 4 martori care au sustinut ca am fost un om de casa,corect. Am cerut despagubiri morale deoarece am fost cu moralul la pamant. dupa 33 ani de minciuna si infidelitate. Nr de dosar este 131631822012. Nu stiu daca merita sa ma duc la Curtea De Apel Cluj. Sunt foarte dezamagit de Justitia noastra.Dupa mine vad ca o femeie poate sa faca ce vrea in tara asta Cu stima

Alte discuții în legătură

Dupa divort tagada paternitate lili5 lili5 Desi am fost de acord cu testul de paternitate , ba am si propus sa platesc 1/2 din costul testului la orice laborator privat ales de fost acesta a apelat la ... (vezi toată discuția)
Paternitate lili5 lili5 de curand am facut un test paternitate la iml timisoara si am primit rezultatul in instanta. Rezultatul a fost cel pe care il stiam eu , mama, insa tatal il ... (vezi toată discuția)
Cam cat ar dura?? irinadanyela irinadanyela deci eu sunt o femeie despartita de sot de un an si ceva ,cauzele despartiri au fost multiplele violente domestice,noi avem un copil inpreuna dar el nu l-a ... (vezi toată discuția)