avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... infiintare fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

infiintare fundatie

buna ziua,


stiu ca pt infiintarea unei fundatii este necesar o suma imensa, dar se poate inlocui si cu patrimoniu in natura.... va rog sa-mi dati exemple cum as putea sa infiintez o fundatie cu scop caritativ, dar fara banutii necesari?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:21, 18 Iulie 2017
bunuri in valoare de minim 145000 lei ... de exemplu teren, cladire, autovehicule etc. Alta cale nu este. Dar de ce vrei fundatie, nu asociatie? La asociatie, patrimoniul minim initial e de numai 200 lei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong Mariralu Mariralu As dori sa stiu care este capitalul social minim pentru infiintarea unui .ONG. Multumesc! (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie nonprofit chiorean vasile chiorean vasile Va rog cateva informattii de infiintarea unei fundatii non_profit scopul fiind de ajutore materiale (imbracaminte,alimente ,etc)pentru case de copii,case de ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu fundatie haribu haribu \"Activul patrimonial initial al fundatiei trebuie sa includa bunuri in natura sau in numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul ... (vezi toată discuția)