avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Furt din magazin

Buna ziua . pe data de 12 septembrie anul acesta am fost în Carrfour si am facut cumpaărăaturi în valoare de 200 de lei pe lânga cumpaăraturi am luat si 2 elastice de par pe care nu leam platit la casa . la iesire mau oprit 2 agenti de paza care mau luat în camera de control acolo au tipat la mine si mau înjurat ca sa scot tot ce aveam în genti . am scos tot si au gasit produsele neplatite . eu recunosc ca mam luat cu ei la cearta si de prima data nu am vrut sa recunosc de prima data si au chemat politia . pâna la urma am recunoscut si leam spus ca platesc produsele si ei nu au fost de acord . au venit politisti si mau luat cu ei la sectie acolo am recunosct ca am luar produsele acelea si nu am vrut sa recunosc de prima data de rusine si frica . acolo la sectie politisti au scris declaratile . eu nu stiu ce au scris în declarati ca nici nu mau lasat sa ma uit . miau spus doar ca îmi face dosar penal . acum am primit acasa o citatie sa ma prezint la tribunal si nu stiu la ce sa ma astept si sunt foarte speriata . credeti ca am nevoie de un avocat pt când merg la tribunal pe data 18.01.2017. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirela@ , utilizator 23:08, 29 Decembrie 2016
Este recomandat sa apelati la serviciile unui avocat.
Acel termen de care ziceti din ianurie 2017 este pentru camera preliminara?
O copie a rechizitoriului a fost comunicata?
Care sunt faptele pentru care ati fost trimisa in judecata?
Aveți dreptul de a vă media conflictul penal. Încercați medierea cu magazinul, astfel veți avea șansa de a nu vi se aplica o pedeapsă. Aveți timp încă.
Faftele sunt de furt . Dar dupa ce au gasit produsele asupra mea au ramas la ei . sunt foarte speriata si nu stiu la ce sa ma asptept . este pentru prima data când fac asa ceva si regret foarte mult . va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politia și paznici carfourr Andreeaxl Andreeaxl Bună ziua va rog sa îmi răspundeți și mie la o întrebare va rog frumos.astăzi am mers sa cumpăr ceva din carfour si la oprire am fost oprita de paznici ... (vezi toată discuția)
"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)
Am furat două cosmetice din auchan Diana Cc Diana Cc Bună seara! Am facut ceva foarte urât, nu știu și nu înțeleg ce m-a împins la acest lucru, probabil pt că am auzit de la diferite persoane că se ... (vezi toată discuția)