Maine 04.09.2009 la ora 08:30 ar fi trebuit sa am prima infatisare pentru divort (eu sunt reclamanta) la Judecatoria Sectorului 4..
As avea rugamintea sa-mi spuneti si mie cum aflu data reprogramarii (am inteles ca greva nu a luat sfarsit si ca se acorda noi termene de judecare) ?
Daca sunt programata la 08:30...grefiera cand face anuntul ?...chiar la ora 08:30 sau mai devreme ?
Este obligatoriu sa ma duc /sa fiu prezenta maine ?
Instantele din Bucuresti nu primesc inscrisuri, nu discuta nimic, nu judeca niciun dosar.
Grefiera va striga dosarul iar instanta va acorda termen in cunostinta partilor prezente.
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Exact aceasta este procedura!
Va duceti la ora 8 .30 cu carnetelul si va notati data la care sunteti reprogramata!
:D
Sau verificat portalul instantei respective dupa vreo 2-3 zile.....Momentan nu are cum sa fie modificat , pentru ca inca nu a fost ziua programata pentru judecarea cauzei....de maine sa verificati daca s-a modificat.
Studiu dosar
cerebel33
Buna ziua,
in calitate de parat intr-un dosar civil,am mers de nenumarate ori la arhiva judecatoriei unde se afla dosarul si nu am putut sa-l studiez pe motiv ... (vezi toată discuția)